Hlavní navigace

Názor k článku Pavel Dvořák: Diskuse o MPEG-4 je zbytečná a zavádějící od prudic - jenze na to aby jste byl schopen kupovat...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 4. 2007 7:29

    prudic (neregistrovaný)
    jenze na to aby jste byl schopen kupovat vyrobky bez reklamt, tak potrebujete vedet, co bezi v reklamach. A pokud nemate doma televizi (jsou takovi), tak vubec netusite, ze v cene vyrobku platite neco, proti cemu jste v zasade(jinak byste si treba televyzi ve slabe chvilce koupil). A paklize TV nevlastnite, tak aspon v CR poplatek CT platit nemusite. Soukromym televizim se ale poplatku v takove chvili z vyseuvedeneho duvodu pravdepodobne neubranite. Takze je to presne opacne nez o tom pisete. Ale to chce videt souvislosti, ne jen spicku sveho nosu.
    Stejne jako vysokou skolu vyuziva moznost vyberu zajimavych temat spise intelektualni cast verejnosti. Mate pocit, ze jsou ve spolecnosti pritezi a neni treba je podporovat? Tak pak zhebnete na chodniku hladem, kdyz ostatni svet vcetne africkych statu se dostane intelektualne nad nas. I v tom jste sobecky mamonar, ktery nemysli na nic jineho nez na pivo, ktere drzi prave v ruce. Co bude potom je sumak fuk, ze?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).