Hlavní navigace

Názor k článku Pavel Kuchta (re.volt): Během covidu se vše zadřelo. Jen letos jsme propálili pět milionů od anonym - To je pořád dokola. Založím si firmu a rozhážu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 7. 2021 10:49

    bez přezdívky

    To je pořád dokola.
    Založím si firmu a rozhážu po městě koloběžky nebo jiné sdílené nesmysly, které budou omezovat/ohrožovat ostatní. Protože tohle je prostě budoucnost a stávající pořádky musí ustoupit. Jsem startup, takže nemusím nic respektovat.

    Když se poukáže na to, že to blokuje chodníky a jezdci nerespektují snad vůbec nic. Tak my za nic nemůžeme. My to máme přece v appce ošetřené ... každý uživatel musí potvrdit nějaká pravidla, takže jsme z obliga. Za všechno může někdo jiný. Všichni jsou proti nám, protože my jsme cool.

    Pokud nějaký vlastník auta špatně parkuje a několikrát ho odtáhnou, tak je pravděpodobné, že mu časem dojde, že dělá něco špatně.
    Pokud ale někdo provozuje po městě 1000 sdílených prostředků tak si jen s pomocí excelu spočítá, že se mu nejvíce finančně vyplatí neřešit parkování ani bezpečnost. Čím menší náklady tím větší zisk.

    Chcete-li ve vašem komentáři naznačit, že by se snad o správné parkování/posu­nování koloběžek měla starat policie nebo rezidenti ... tak to jste, slušně řečeno, mimo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).