Hlavní navigace

Názor k článku Pavlína Kvapilová končí v ČT, dostala výpověď pro nadbytečnost od Bon Sens - Ok, pokuste se abstrahovat od nepodstatných detailů, které...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 9. 2013 14:38

    Bon Sens (neregistrovaný)

    Ok, pokuste se abstrahovat od nepodstatných detailů, které Vás rozptylují. Kraus i Drtinová účinkují v pořadu, který má svůj formát (koncepci, scénář, styl = notičky). Úkolem Krause a Drtinové je ten formát pořadu naplňovat, buď to budou dělat podle představ toho, kdo pořad produkuje (pak mají zajištěno dlouhodobé účinkování) nebo nebudou, pak s nimi producent nějak naloží.
    Proto kritika paní Drtinové jako osobnosti postavená na jejím účinkování v roli moderátorky Událostí, komentářů je na podobné úrovni, jako kritika osobnosti herce postavená na tom, jak se divákovi jeví v nějaké roli.
    Doporučuji se tedy ve svých soudech soustředit na samotný pořad a na jeho formát. Odchod Drtinové je totiž předzvěstí toho, že se změní ten pořad. Drtinová samotná se pokusí styl, ktterým pracovala v událostech využít jinde, ale pořád bude dělat to, co jí povolí produkce.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).