Hlavní navigace

Názor k článku Pětka, televize plná české zábavy, skončila dříve, než kdo čekal od palermo67 - Ano,to je možné,ale už to nebude ono. Zmenšila se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 2. 2013 2:22

    palermo67

    Ano,to je možné,ale už to nebude ono.
    Zmenšila se konkurence-Nova si tady dělá,co chce,-sází tady jeden hloupý kanál za druhým. Vznik Pětky byl pro český éter rozhodně po všech stránkách přínosem. Měli dobře našlápnuto. Když padl Public,Stil,nebo Z1,nebyly to stanice,které přinesly něco nového,a divák prakticky o nic nepřišel.
    U Pětky je to trochu jiné. To je stanice,která přišla s naprosto novým schématem,a pokud by dostala šanci se dále rozvíjet,tak by ostatním asi po čase pořádně zatopila.
    Prostě český divák přišel o zajímavou alternativu,protože všechny ostatní TV-i jejich klony vysílají prakticky celý den to samé. Kdyby v rohu nebylo logo,tak není poznat,co jsem pustil. Pětka byla svým programem naprosto čitelná,a dá se říct i částečně interaktivní.
    Kdyby umřel třeba Smíchov,nebo Prima Love,divák o nic nepřijde-uvidí to na 100% jinde. Takto postavenou Tv jako byla Pětka -i s jejími pořady už prostě neuvidíme nikde.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).