Hlavní navigace

Názor k článku Petr Koubský (Deník N): Obchodní modely se mění, velké weby musí přejít na placený obsah od Robert - Děkuji za odpověď pane Slížku. Opravdu se vám vyplatí...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 12. 2018 19:14

    Robert (neregistrovaný)

    Děkuji za odpověď pane Slížku.
    Opravdu se vám vyplatí dělat video kvůli pár stovkám shlédnutí?
    Nevím, jaký je rozdíl ve čtenosti článků s videem a bez, ale zřejmě se vám to vyplatí, jinak by vám to šéfstvo už dávno zatrhlo.
    Mé tvrzení, že "většina lidí tento typ článků odmítá" je podle diskuze, četl jste ji celou? Kolik procent příspěvků tu na video nadává? Opravdu to není většina? :)
    Nikdy jsem neprovozoval žádný server s články, jen IT věci. Říkáte, že zájem výrazně předčil vaše očekávání. Sledování jsou stovky a občas i tisíce - to je opravdu dobrý výsledek? Já myslel, že běžná čtenost článku je třeba 10.000 slhédnutí a když je zajímavé téma, tak i víc. To má Lupa opravdu tak nízkou čtenost, že jsou i stovky čtení dobrým výsledkem?

    No a závěrem: Byl by pro vás velký problém prostě ty video/audio rozhovory prostě přepsat do textové verze?
    Zručná písařka to přepíše za dobu trvání rozhovoru, protože to stíhá on fly - tím byste vyřešili všechny problémy naráz, navíc by se zvýšila čtenost o nás, kteří teď ty články s videi přeskakujem a jdem rovnou na diskuzi, jako třeba já přesně v tomto dnešním případě.
    Vás by to stálo 20 minut práce nějaké sekretářky a nakopírování textu do článku.
    My bychom vám zvedli návštěvnost = příjmy z reklam.
    A všichni bychom byli spokojeni. Nešlo by to třeba takto?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).