Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Pilulka bratrů Kasových chce letos začít otvírat kamenné pobočky od petrph - Pouze o potravinových doplňcích (děsně předražených a bez...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 2. 2015 12:08

    petrph

    Pouze o potravinových doplňcích (děsně předražených a bez většího účinku) a volně prodejných lécích. Když si člověk dojde k doktorovi (a dnes už ani nemusí platit poplatek 30 Kč),tak ten mu po vyšetření stejně vysvětli že většina těch reklamou vychvalovaných volně "nabízených tzv. léků"-(potr. doplňků jak se píše drobným písmem) jsou na dvě věci.

    Ale o čem by se dalo diskutovat, elektronické recepty už dnes existují-(pouze je nikdo nechce a nepoužívá -ani doktoři ani pacienti)-nikde jsem nenašel ten argument že potom by i ty předepsané léky-po zaslání el.receptu mohly distribuovat tyto zmíněné eshopové lékarny, kdyby nabídly lepší podmínky než ty lékárny kamenné. Ale domnívám se že ani pak ne, a že ty eshopy by stejně licenci k vydávání skutečných léků na recept nedostaly.
    Jó ´takhle Wobenzym draže, lék? na všechny neduhy co jsou, cena bratru po slevě 2 500 Kč jak teď nabízí Pilulka.cz to je jiná ....:)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).