Hlavní navigace

Názor k článku Pirátské noviny porušují autorský zákon od Patrick Zandl - Přišel s tím Martin Malý, kterého udivilo, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 2. 2012 12:31

    Patrick Zandl

    Přišel s tím Martin Malý, kterého udivilo, že PN převzaly jeho článek a nic o tom neví. Odvětil jsem mu, že nic takového jsme nepovolovali a že je to zajímavé. S Petrem Krčmářem zapátrali, jak se tam dostalo i pár jiných článků a ukázalo se, že je to pro nás zajímavé téma. Takže načasování je plně založeno na tom, kdy Pirátské noviny "šlohly" článek našeho redaktora a kdy to Copyscape nahlásil redakci. Kdyby ho šlohly později, vyšlo by to později, kdyby dříve, dříve.

    Zapátrejte v redakci, určitě o tom někdo věděl, že si kontrolujeme, kde se naše články objevují a schválně ten článek vydal tehdy, aby poškodil vedení pirátské strany. Zřejmě chtěl oslabit pozici pánů, které jsme citovali! (kdybys chtěl, vygeneruju ještě pár hezkých konspiračních teorií, mohu tam zaplést i FBI a Alkejdu nebo Putina).

    A já s tím souhlasím. Pokud chci vystupovat jako seriosní politická strana, měl bych mít rozumně spracovanou teoretickou diskusní bázi a ne "sebereme, co se nám líbí". Něco takového nemáme zájem v redakci podporovat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).