Hlavní navigace

Názor k článku Platené odkazy začínajú byť populárne od Miroslav Suchy - ...by uzivatel nachazel v sekci "sponzorovane odkazy" nekvalitni...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 1. 2004 17:02

    Miroslav Suchy (neregistrovaný)
    ...by uzivatel nachazel v sekci "sponzorovane odkazy" nekvalitni a nerelevantni brak a ve finale, by tuto sekci prestal navstevovat...
    Proc myslite? Mate tento nazor necim podlozeny? Muj nazor je odlisny. Kdyz ja vyhledavam na googlu, a ze to delam casto, tak na me takrka pokazde vyskoci nekolik "sponzorovanych odkazu" a nemohu rict ze bych je cim dal vice ignoroval. Spise naopak. Takovych inzeratu si vsimam, protoze me vetsinou dovedou na stranky nebo do obchodu, kde to vetsinou mysli vazne; opravdu delaji busines a neni to nejaka stranka, ktera se jiz nekolik let nemeni a zustava v indexu vyhledavace.

    ...za ktere radi zaplati nejen 5 (ale i mnohonasobne vice) korun.
    Ale ano, byt prodejcem aut, tak za slovo Audi, VW apod. dam asi klidne i 100 Kc, ale pro prodejce dejme tomu spendliku bude asi problematicke i 10 haliru.

    Dalsi parametr, ktery je potreba pri srovnavani ceny vzit v uvahu je velikost trhu jako takoveho.
    Tenhle argument jsem asi nepochopil. Implikuje mi to, ze maly trh rovna se vetsi cena za reklamu. To jste asi nechtel rict, nebo ano?

    Ja se v teto diskusi snazim pouze rici, ze minimalni cena by mela byt nepatrne nad naklady (zatez serveru, cena prenosu, databaze, lidske naklady) a ze si nemyslim, ze by 5 Kc odpovidalo temto nakladum. To za co budete tu reklamu se ukaze az v aukci (a vas system neni nic jineho nez prubezna aukce).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).