Hlavní navigace

Názor k článku Pod Lupou: Magazíny o financích od Ing. Miloš Hovorka, daňový poradce, autor daňových publikací, autor projektu www.dane24.cz - Šíře pohledu autora článku odpovídá, podle mého názoru,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 12. 2002 19:37

    Ing. Miloš Hovorka, daňový poradce, autor daňových publikací, autor projektu www.dane24.cz (neregistrovaný)
    Šíře pohledu autora článku odpovídá, podle mého názoru, situaci tak před rokem (výjimkou je zmínka o Finwebu). O řadě nově vzniklých magazínů či webových stránek zaměřených na finance zde zmínka není.

    Hloubka pohledu mohla být také spíše zaměřena více na obsahovou stránku webu - včetně důkladné analýzy jednotlivých magazínů (jeden je lepší v tom či onom, druhému např. chybí ty a ty rubriky o financích, třetí se specializuje na to a to apod.).

    Zaměřením tohoto pohledu Lupy měl být přece zájem dát uživatelům internetu solidní orientaci k využití jednotlivých internetových magazínů o financích.

    A protože jde u finančních magazínů v první řadě o peníze uživatelů internetu - tak závěrem malá připomínka: jak to, že si autor článku nevšimnul nově vzniklé webové stránky www.dane24.cz autora daňového bestselleru "Daňové triky a tipy"?

    Jako uživatel internetu bych od Lupy čekal opak.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).