Hlavní navigace

Názor k článku Podnikatelé, platíte za své zaměstnance koncesionářské poplatky? od anonym - Celej tenhle clanek je jen dukaz, ze TV/R...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 6. 2009 8:09

    bez přezdívky
    Celej tenhle clanek je jen dukaz, ze TV/R poplatky jsou jen reliktem minulosti a dnes se to zvrhlo do neceho nepredstavitelne odporneho.

    Souhlasim s tim, aby media verejne sluzby byly placeny plosne na hlavu. Nejlepe asi formou zvlastni dane ve stejne vysi jakou soucasny poplatek, nebo o neco nizsi, kdyz by platili vsichni. Nikoliv ale nadvakrat jako to maj firmy (plati za zamestnance a zamestnanec si sam plati i kdyz neposloucha doma ale v praci).

    Je pro me neprijatelne, aby energeticke spolecnosti predavaly interni udaje treti osobe. Pro me je to porusenim zakona. Tak to posranci obejdou tim ze daj do zakona vyjimku... Jako podnikatel bych byl zasadne proti tomu aby mi ve firme nebo kolem firmy cmuchaly nejaky cizi lidi a zkoumali kolik mam ve firme radii. Pri tom jakoby omylem zjisti kde mam jaky okna, kde je alarm, kolik mam na dvore psu a kde skladuju material. Okamzite bych na podobny typky poslal ochranku nebo psy.

    Zdenek
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).