Hlavní navigace

Názor k článku Polemika: jsou datové schránky drahá zbytečnost? od Jiří Donát - Během jediného dne mi aura klesla o 20...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 10. 2009 9:49

    Jiří Donát
    Během jediného dne mi aura klesla o 20 bodů. Ještě štěstí, že virtuální aura na Lupě není hodnota, kterou beru jako zásadní v životě. S mrazením v zádech si ale představuji lidi, kteří zuřivě klikají na každý příspěvek ve snaze poškodit člověka, který má jiný názor, než oni sami.

    Lupa kdysi bývala serverem s výbornou komunitou, otevřenou různým pohledům na věc a ochotnou k věcné diskusi. Věřím, že je takovým serverem dodnes a vím, že stále je tu obrovské množství chytrých lidí, kteří diskusi obohacují a pro které stojí za to sem psát. Bohužel peníze věci mění, a to se ukázalo i v tomto případě. Stačí nalít do některého projektu pár miliard korun a někteří lidé najednou zázrakem ztrácejí nejen svoji odbornost, ale i čest.

    Diskuse pod článkem tak neshrnuje problematiku datových schránek, což bylo jejím původním účelem. Místo toho je zrcadlem naší dnešní společnosti, která je plná záště a zloby. A z toho je mi smutno.

    Jiří Donát
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).