Hlavní navigace

Názor k článku Pořízení Nokie přišlo Microsoft na 10 miliard dolarů. Poučila se firma? od anonym - Zajímalo by mě, který telefon má být tím...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 8. 2015 11:39

    bez přezdívky

    Zajímalo by mě, který telefon má být tím fotomobilem, se kterým se nedá telefonovat, nebo co to autor píše za hlouposti.

    Zřejmě naráží na Lumii 1020, svého času TOP fotomobil, který se ani teď neztratí, pokud nepočítám pomalou odezvu při focení (poněvadž zpracovat 39 Mpx obrázek prostě trošku trvá, víme?). Měl jsem model nižší, Lumii 920 a telefon své funkce uměl naprosto perfektně.

    Naopak mi přijde směšné, že tolik vyzdvihovaný Android vlastně potřebuje 4 - 8 jádrové procesory a alespoň 1GB RAM (nyní už absolutní minimum) k tomu, aby vůbec fungovaly bezproblémově základní věci, jako je volání, či SMS.

    A co víc, výrobci telefonů s Androidem chrlí jeden model za druhým, přičemž totálně kašlou na aktualizace. Lumie, které mají Windows Phone 8(.1), dostanou i Windows 10 Mobile. Což se týká třeba i telefonů, které jsou 3 roky staré.

    Android měl dobrý nápad, vytvořit optimalizovaný systém s jasně danými HW požadavky, Android One se to mělo jmenovat, myslím. Ale kde nic, tu nic, nikde ani zmínka.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).