Hlavní navigace

Názor k článku Porušuje televize Barrandov vysílací licenci? Místo oznámených pořadů uvádí teleshopping od VITEK2442 - Dle mého názoru Tv Barrandov vysílací licenci porušuje...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 3. 2018 11:20

    VITEK2442

    Dle mého názoru Tv Barrandov vysílací licenci porušuje zvláště u stanice Plus. V licenci má uvedeny podmínky: v ranním ,dopoledním a odpoledním vysílání pořady pro děti a mládež,ve večerním (až do rána) dokumenty. Tyto pdmínky dodržela velmi krátce (RRTV sladce spinká). Po nástupu bývalého programového exředitele Jojky se obsah na všech BTV stanicích začal měnit k horšímu.
    Pořady typu Tv Klenot, Věštci a podvodné tel. soutěže nejenom na Barrandově jsou z "dílny" Telemedia Interactive s virtuální kyperskou adresou a sidlící v Budapešti. Tamtéž má velké tv studio ze kterého jsou tyto "pořady" vysílány ve 20 jazykových mutacích do celé Evropy. V Praze existuje firma tzv prostředník TI ,která zprostředkovává tv stanicím podle zájmu tyto "okna" na klíč a zároveň tv za takové vysílání dostávají od TI zaplaceno. Pro tv je to další z příjmů, bohužel "špinavých peněz " z pochybného zdroje.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).