Hlavní navigace

Názor k článku Postřílet, utopit, zakopat. Kampaň se zaměřila na nenávist v online diskusích od patterson - Plně souhlasím. Při začátku "uprchlické krize jsem byl mnohýmí...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 11. 2015 2:52

    patterson (neregistrovaný)

    Plně souhlasím.

    Při začátku "uprchlické krize jsem byl mnohýmí označován za xenofoba , nácka, hnusného hajzla co není solidární, když jsem jim vykládal že si do EU jen zavlečeme sebevražedné teroristy a extrémisty a že to brzo bouchne. Označili mě za blázna. Po pátku 13. v Paříži jsem se oněch lidí ptal na jejich názor k tomu že stalo to co jsem já a mnoho dalších předvídalo. Samozřejmně ticho a nenávistný pohled. Takovýto lidé a organizace jsou jen plýtváním peněz a času. Cigány ( správný název ať už jim budete říkat jakkoli bude to furt stejná pakáž ) taky nezačlenili a jen berou peníze. Ono by stačilo jedno. Tvrdé postihy za zločiny a všem stejným metrem, jenže policajty spíše zajímá vybírání pokut za jízdu rychlejší o 1 km/h. A nasranost obyvatelstva roste. Ještě by měli být rádi že si to jen lidi vylívají na internetu a nejdou je naházet do řeky.

    A ano nenávist bude. Ještě když se k tomu přidá uplně směšné chování vlastní vlády a zvýhodňování oněch skupin na úkor většinového obyvatelstva tak se prostě lidem není co divit. Samozřejmně beru zvýhodnění např. tělesně postižených , těžce nemocných nebo důchodců, ale již ne části obyvatelstva, která vlastně jen dělá bordel a natahuje ruku.

    A ona nenávist v diskusích už je jen dúsledek nečinnosti státu a státních složek. A k tomu ještě přilívají olej do ohně ony rádoby humanitární organizace, které se starají o to o co nemaj.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).