Hlavní navigace

Názor k článku Postřílet, utopit, zakopat. Kampaň se zaměřila na nenávist v online diskusích od dino - Ony příklady jsem zvolil ze dvou důvodů, jednak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 11. 2015 14:29

    dino

    Ony příklady jsem zvolil ze dvou důvodů, jednak proto, že ona důležitost, kdo poslouchá, je zakotvena v legislativě (tudíž nejde jen o mou domněnku), jednak proto, že Vaše formulace "co říkáte, ale kolik lidí vás může slyšet a případně kdo" neobsahuje omezení se na "názory či komentáře".

    Docela by mě zajímalo, nakolik jasně máte tyto kategorie odlišeny od zbytku, když o tom šperkaři neřeknu, že prodává falešné kameny, ale že se domnívám, že je to zloděj a podvodník a zasloužil by máchat ve Vltavě, už to bude názor? A přitom to jeho obchody může negativně ovlivnit úplně stejně jako to předchozí tvrzení.

    Mě zase fascinuje, jak můžete tvrdit, že nezáleží, kdo poslouchá. Tím podle mě implicitně říkáte, že vyjadřovat názor či komentovat veřejné dění nemá žádný vliv na rozhodování ostatních. A v tu chvíli bych mohl zase já začít spekulovat o Vašem trolení, protože je zcela mimo mou představivost, že by něčemu takovému někdo mohl skutečně věřit (a zároveň byl schopen psát tak dobře strukturované příspěvky).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).