Hlavní navigace

Názor k článku Použijte správný firewall pro ochranu své sítě od Aleš Kotmel - Dobrý den, chápu vás že jste rád pokud někdo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 3. 2010 14:38

    Aleš Kotmel (neregistrovaný)
    Dobrý den,
    chápu vás že jste rád pokud někdo napíše článek ze kterého se poučíte. Ale opět musím zopakovat že články pana Pecha jsou tendenční a zavádějící. To mé vyjádření rozhodně není útokem na pana Pechu (jak se mi snažil ve své reakci podsunout) ale jedině a pouze mým osobním názorem na kvalitu jeho článků.
    Ve vašich očích je pan Pecho odborník který dokáže napsat pro vás srozumitelný článek a recenzovat bezpečnostní řešení, ale v mých očích je pan Pecho pouze schopný manipulátor který se tváří jako nezávislý autor. To že není nezávislý snadno zjistíte pokud kliknete na link s jeho jménem na začátku každého článku - peter (tečka) pecho (zavináč) tns (tečka) cz. Zkuste zadat do adresové řádky v prohlížeči www.tns.cz - jaké překvapení, dostal jste se na stránky projektu KERNUN!

    Jak můžete očekávat od zaměstnance firmy která vyvíjí konkurenční produkt objektivní a nezávislou recenzi konkurenčních produktů?!

    Zmínil jste se, že by jste uvítal článek i ode mne. Ano mohu takový článek napsat, to rozhodně není problém a mohu vám i takové články které jsem psal nebo překládal z anglických originálů poslat e-mailem a troufám si tvrdit že mají vyší úroveň něž články pana Pecha. Ale opět jak chcete ode mne jako zaujatého člověka nezávislý článek/recenzi o konkurečních produktech? Rozhodně nechci klesnout na úroveň článků pana Pecha.

    Co vám rozhodně mohu nabídnout je diskuse ať osobní nebo e-mailovou o firewallech, IPS/IDS, VPN, vzdáleném přístupu, filtrování obsahu, blokování virů, spamu, malware, spyware, tedy o řešeních třídy UTM/XTM jako takových.

    Aleš Kotmel
    Annex NET, s.r.o.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).