Hlavní navigace

Názor k článku Praha přišla o dva digitální programy: Primu HD a televizi Noe od anonym - Tak to zajisté je. Jenže je v tom...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 7. 2010 9:24

    bez přezdívky
    Tak to zajisté je. Jenže je v tom více nežli bordel administritavně. Tedy dělá si s tím každý, co chce. Viz. i příspěvek nicka ivovi http://www.digizone.cz/clanky/praha-prisla-o-primu-hd-a-televizi-noe/nazory/156170/ což je přesné.

    Vrcholem absolutní drzosti je právě přístup TV7 která je ochotna vysílat všude, když ji odojováky v jednotlivých krajích zaplatí stát !!! Jinak chce vysílat, jen v Brně. To jsem snad ještě neviděl...Takovou drzost. Nevím proč by se stát měl starat o nějaké soukromé regionální vysílání ? Já to snad k něčemu potřebuju nebo co ? Ať TV7 vrátí licenci, když nemá na to si zajistit celoplošné vysílání.

    Jinak s tím Ještědem, to jsem z toho fakt nepochopil. Ano. To tam je. Je to technicky možné. Tedy je tam Prima klub, tedy R1 respektive je tam GENUS. Ano to je pravda. Až pojede Černá hora, tak pokud na ní bude u Prima Cool, RTA. Tak vlastně digitálně budu mít dostupné 3 regionálky.

    Pražskou přes SATELIT. Liberecký GENUS z Ještědu. A protože stejně musím mít natočeno na Černou horu k vůli Z1 a Public TV. /Absence Mux3 na Ještědu./ Tak ještě tedy tu, co bude na Černé hoře.

    Stejně tak na tom budou všichni kolem. Tedy buď budou mít pražskou z Cukráku nebo Ústeckou z Bukovky.

    Ovšem Noe nemá nic společného s regionalitou A Inzertmax také víceméně ne.

    Naopak, jak už zde také padlo, nyní mohou použít 46 na testy DVB-T2.

    Opravdu Noe a Inzertmax by asi měly následovat Óčko k O2.

    Aby se ten chaos a bordel kolem DVB-T trochu vyčistil.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).