Hlavní navigace

Předplatitelé FreeSatu získají zdarma pět kanálů rodiny FilmBox

30. 10. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Od 27. října do 14. listopadu se zákazníci satelitního operátora FreeSat dočkají volného vysílání programů z balíčku FilmBox Premium.

Po dobu dvou týdnů tak budou moci diváci sledovat programy FilmBox Premium HD, FilmBox Plus, FilmBox Family a FilmBox Extra HD. Fanoušci sci-fi se mohou například těšit na romantické drama Jako ty, odehrávající se ve světě budoucnosti, který byl zbaven toho největšího nebezpečí – emocí. Filmové drama Krvácející srdce umožní publiku sledovat příběh instruktorky jógy, kterou ztvárňuje Jessica Bielová a která se snaží ochránit svou sestru před jejím násilnickým přítelem, ale čím dál více se propadá do chaotického světa a jeho smrtících následků. Severské fantasy Barbar vypráví životní příběh válečníka oplývajícího nadpřirozenou silou a jeho dlouhé pouti do samotného nitra temnoty. 

FilmBox Plus nabídne divákům třeba seriál Sherlock s Benedictem Cumberbatchem v hlavní roli, zasazený do Londýna 21. století. Pilíře Země, historicko-dobrodružný epos z produkční dílny Tonyho a Ridleyho Scottových, přenese diváky do středověké Anglie, kde budou svědky budování velkolepé katedrály v bouřlivých časech válek, intrik a vražd. Vzrušující zkušenost s klidným životem na předměstí, který se obrátí ve spleť milostných afér, které začnou ohrožovat veškeré dosavadní hodnoty poklidného života, přinese dramatický seriál Ulička Apple Tree Yard s Emily Watsonovou v hlavní roli. Děti mohou na FilmBoxu Plus sledovat pohádku Pippi Dlouhá Punčocha a prožívat s ní její malá i velká dobrodružství.

BRAND24

Fanoušky filmového napětí potěší krimi seriál Modus smrti, jehož děj se odehrává ve Švédsku, kde během vánočních svátku dochází k sérii znepokojivých vražd. FilmBox Family nabídne divákům televizní sérii Herkules, která je zavede do časů bájí a fantazie, kdy bohové v lidské podobě kráčeli po Zemi a v začarovaných lesích žila bájná stvoření. Seriál Nebezpečný flirt přinese divákům příběh Newyorčanky, která se domnívá, že muž, se kterým se seznámila na online seznamce, je sériový vrah. 

Vybrané programy budou dostupné na těchto pozicích:

Program

Pozice

FilmBox

73

FilmBox Extra HD

72

FilmBox Premium HD

74

FilmBox Plus

66

FilmBox Family

67

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).