Hlavní navigace

Názor k článku Představuje Internet nebezpečné prostředí? od neregistrovaný - Ja vetsi urcite ne, ale premrstenou urcite! Jakou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 12. 2006 3:05

    neregistrovaný (neregistrovaný)
    Ja vetsi urcite ne, ale premrstenou urcite! Jakou to radou to vubec ty windows pozadavky rostou? Nabizeji krome vetsiho prikonu tez vetsi vykon? Roste umerne tomu i dostupnost pozadovaneho HW pocitace? Kdyz uz se tu srovnava s tim linuxem a odpustim si to, ze i nove jadro a programy v linuxu dostanete na velmi, velmi stare pocitacove konfigurace, tak je treba zminit fakt, ze snad kazda moderni distribuce linuxu s vymakanym grafickym prostredim si vystaci s 256MB RAM, kdyz chcete srovnavat doporucena minima. Kdyz chcete 3D a pruhledna okynka, tak vzroste pametova narocnost na 512MB rameti, kdyz hodne prezenu. A vystacite si i s radeonem 9200, ci nejakou velmi starou nVidii.

    Ostatne ani vetsina mych znamych se podle vlastnich slov za Vistou hnat nebude. Mnoho z nich ma jeste 256MB rameti, pro 2litry ci XPcka jim to staci. Vetsi bezpecnost ci modernejsi system by jiste uvitali, ale o tom prvnim tak jako tak pochybujou a do toho druhyho investovat nehodlaj'. (Nicvice nejsem naivni a vim, ze az ty ceny HW doopravdy klesnou a zastaralost doopravdy vzroste, ze nakonec stejne u Vist do par let stejne drtiva vetsina z nich skonci :-) )

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).