Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Prémiové stanice HBO přešly kompletně na nový grafický vizuál od Jack - Menší refresh to už chtělo a tohle je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 10. 2013 21:53

    Jack

    Menší refresh to už chtělo a tohle je ideální. Nasazení grafiky po vzoru HBO US tedy chválím. Nebývá až tolik zvykem, že by různé feedy sdílely stejný vizuál a ještě méně časté bývá že by byl stejný jako v zámoří. Zvlášť u nás. Je to milé překvapení a myslím, že se bude divákům líbit. Je to skromné, ale zároveň to působí velkolepě a prémiově. Určitě to posune HBO na našem trhu opět o kus dál. Teď už jen spustit ty HD verze, zlepšit dostupnost HBO OD/GO a bude to na 1*.

    Jediná věc, která mi na novém vzhledu mírně vadí, je jeho bezkontaktnost v tom smyslu, že už na diváka nikdo z obrazovky nemluví. Dříve byly namluveny veškeré upoutávky a především pak i znělky a od toho se upouští. Když si vzpomenu, jak hezky bývaly namluveny znělky pro následující pořad, programový přehled, go/od, proma a věkovou přístupnost, je to lehce škoda a malinko to zamrzí. Jinak ale fajné.

  • 8. 10. 2013 23:40

    maikl117

    Souhlasím, to "namluvení" upoutávek bylo uděláno skvěle.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).