Hlavní navigace

Názor k článku Prezidentský duel na ČT 1 porazil Kriminálku Anděl na Nově. Zaujal 1,3 milionu diváků od anonym - S ním si právě Zeman pr*el nevytíral, s...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 1. 2013 1:00

    bez přezdívky

    S ním si právě Zeman pr*el nevytíral, s Moravcem ano. A pan Punčochář zároveń ví, že místo toho, aby Zemanovi skákal do řeči a hádal se s ním o slovo, ho nechá mluvit, protože tím se ušetří spoustu času. Pan Moravec to za tolik let praxe nepochopil. Pan Punčochář mě ale na konci debaty přeci jen rozčílil, nejdříve burcoval na začátku publikum, aby fandilo (narozdíl od výhrůžky Moravce, ať jsou ticho, na to zase ČT přišla kde?), ale posléze jim na konci pořadu důrazně říkal, že se nechovají civilizovaně a jsou moc hluční.

    Jinak pan Punčochář rozhodně není ideální moderátor politických diskuzí, ale po dnešní debatě se jako slušná žena musím omluvit za svůj předchozí výrok zde ve fóru, kde jsem na něm nenechala nit suchou. Vzhledem k tomu, že tu máme jen dvě politické diskuze v republice, tak ale musím konstatovat, že je aktuálně naším nejlepším moderátorem těchto debat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).