Hlavní navigace

Názor k článku Přichází Turris MOX, modulární a levnější bratr routeru Turris Omnia od CZ.NIC od Martin P. - Pánové pro BFU bude stavebnice problém. Víte kolik...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 3. 2018 15:26

    Martin P.

    Pánové pro BFU bude stavebnice problém. Víte kolik let už není na v osnovách technická výchova v dílnách na ZŠ? Kolik lidí má problém si nainstalovat jiný OS? Nebo sestavit počítač? Ano i IKEA návod může být pro strop co lidi dají.

    Stejně si neobjednají 3D tisk ani nepozvou někoho kdo jim to nastaví, protože pochybuji, že si za to řekne méně než 500,- Tak co si myslíte koupí tohle nebo nějakého XYBŽ-linka vlepší případě ...ticka .

    Takže se dostáváme tak kde je Omnia , je velice dobrý kus HW , ideální hračka pro fandy. Ale moc drahá a komplikovaná věc aby ovlivnila tu velkou množinu "nebezpečných" routerů které stojí o 50% a více procent méně. I tak si to zajisté kupce najde stejně jako Omnia jen to bude zase keců až se objeví nějaká zranitelnost u obyčejných "krabiček" bez jakékoliv sebereflexe , bez jaké empatie k jiné zájmové a ekonomické skupině.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).