Hlavní navigace

Názor k článku Přikováni k modrému E od Pavel - U toho odkazu me zaujala jina vec, ktera...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 7. 2004 14:05

    Pavel (neregistrovaný)

    U toho odkazu me zaujala jina vec, ktera me na vetsine kritiku MS depta uz roky - kdyz to MS dela JINAK, tak je to proste SPATNE... Citace z autorova webu:

    Opravdu mi hodně chybí věc, na kterou jsem tak zvyklý z maců a která mě pokaždé tak strašně moc zarazí, když se semo tamo podívám na nějaká Windows: chybějící antialiasing písma (nejlépe na systémové úrovni).

    A kdyz mu tam 50 lidi napise, ze to maj Wokna uz od praveku, jeho reakce je:

    A už ho mám i zapnutý (Zobrazení->Vlastnosti->Vzhled->Efekty->Používat metodu vyhlazování rastorvých písem->ClearType)... Pouštím XP skoro denně, ale o jeho existenci jsem do dneška neměl ani potuchy. Opravdu nechápu, jak o tom může mít ponětí normální BFU. Asi nikdy nepochopím, proč to není defaultně zapnuté...

    Na co cist manualy, na co cist knizky, na co pouzivat klavesu F1, ze... Kdyz to MS neudelal tak, jak bych to udelal JA, tak je MS blbej... A tak je to se vsim.

    Ne, nepolemizuji s tim, ze MS pres vsechny sve proklamace ma k pruznemu odstranovani problemu jeste hooodne daleko. Stejne tak plne souhlasim s tim, ze posledni problem JE zavazny a MS ma hoodne masla na hlave. Sam jako kazdodenni uzivatel a spravce MS produktu o tom vim svoje. Ale vadi mi, ze nejvetsi kriklouni a siritele "te spravne, anti-MS viry" jsou podobni lide, jako autor tohoto clanku.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).