Hlavní navigace

Prima chce těžit z hokejového šampionátu, pozvala hokejisty do Show Jana Krause

6. 5. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Právě Prima zatím nejvíc doplácí na mistrovství světa v hokeji, její sledovanost šla po startu šampionátu nejvíc dolů ze všech plnoformátových televizí.

Zvrátit trend odlivu diváků po startu hokejového šampionátu chce televize Prima. Do dnešní Show Jana Krause si proto pozvala hokejisty Pavla Francouze a Jiřího Šlégra. Ti sice nehrají v aktuálním šampionátu, v minulosti ale hájili české barvy na různých mezinárodních soutěžích, včetně mistrovství světa nebo olympiád, a momentálně hrají za extraligový klub HC Verva Litvínov, který nedávno po mnoha letech vyhrál tuzemskou extraligu. Hokejisté přijdou na pódium s hokejovým dresem a hokejkou, které věnují moderátorovi Janu Krausovi.

BRAND24

K TÉMATU: Nástup MS v hokeji nejvíc uškodil Nově, Barrandov naopak stoupal

Pavel Francouz se nevyhne Krausově otázce, proč jej letos nepřizvali do soupisky na mistrovství světa. Je tam narváno, no. Letos se to bohužel pro mě sešlo tak, že tam nebylo místo. Včera jsem tam byl osobně, měl jsem v autě připravenou výstroj, kdyby náhodou, ale nikdo mi nic neřekl. Asi jsem byl na blbých místech,vysvětluje hokejista, který odchází z Litvínova do ruského Čeljabinsku hrát Kontinentální ligu (KHL). Rovněž Jiří Šlégr nepočítá s tím, že by si ještě někdy zahrál za národní tým. Hokejistům bude Kraus věnovat většinu času dnešní Show, dalšími hosty jeho pořadu pak budou herec Otakar Brousek a výrobkyně domácích marmelád Blanka Milfaitová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).