Hlavní navigace

Názor k článku Prima Cool atakovala týdenní podíl 4%, ČT 2 opět klesla na dno: 2,64% od anonym - 1) Pak ale beze zbytku platí to, co...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 3. 2011 9:55

    bez přezdívky
    1) Pak ale beze zbytku platí to, co jsem napsal a právě z tohoto důvodu. Pokud tady není nikdo schopen seriosně vypočítat a odhadnout poměr DVB-S / DVB-C apod. Tak pak ten kdo je měřen tam musí mít dostupnou každou stanici, co má tedy licenci pro ČR a nechť si po té vybere.

    2) Je sice pravda, že jsem se setkal s lidmi, co si nechali namontovat parabolu pro příjem DVB-S a pak z toho koukali na Novu, což mi tedy doopravdy dostalo, protože na to, to opravdu byly vyhozené pníze... Ale šlo o vyjímky asi tak o dva jedince... No musí to být logicky nesmysl, když tedy ty jiné televize neměří a nenabízejí... Až by je tam měli a měřili je... Tak pak sice jen z nějakého vzorku, ale alespoń u toho vzorku můžou něco říci. Třeba tedy jako u Vás. Ovšem pokud ty měřené vzorky, na rozdíl od Vás je nemají, tak jsou to vzorky naprosto k ničemu. U Vás to možná odpovídá, tak tomu třeba věříte. U mne to neodpovídá, tak tomu nevěřím. Prostě ty stanice typu Nova, Prima nepoužívám, vždyť tam nic na koukání není. Pokud vy je používáte v tom poměru, že NG nebo Ezrosport si pustíte 1x za rok. A Novu tam máte někoilk hodin denně, což tak asu bude ten jejich poměr. Dobře no. Ale ten poměr je dost šílený na to, že pochybuji, že sedí i u Vás.

    3) Tak ty stanice to určitě netrápí. Trápit by to mělo zadavetele těch reklam.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).