Hlavní navigace

Názor k článku Prima love bude plnoprávný program v multiplexu 3 a na satelitu od anonym - pro "Lomax" Nevím kde ste došel na takovou s...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 2. 2011 13:45

    bez přezdívky
    pro "Lomax"

    Nevím kde ste došel na takovou s odpuštěním "hovadinu" že na 12525 je eště volné místo. Jestli o ten nevíte tak ČT již v minulosti si dokoupila další navýšení o 6 Mbit/s z 24 na celkových 30 a pro již v minulosti došlo k odchodu některých stanic z této frekvence na jinou. To neznamená že když na tomto transpondéru je jenom šet programů (pří regionálním vysílání osm) a hromadu stanic ČRo, že je tam ještě volné místo. Kvaylita je kvalita a ne aby tam bylo deset a více programů s tokem 3 Mbit/s a nebo ještě méně. 12565 má taky jenom pět programů a mosela z tama v minulosi odejít JOJka protože už nebyla volná kapacita pří stávající kvalitě současných programů.
    Takvých jak jste vy víc a bude z toho další DIGI TV po kvalitě opbrazu!!!
    Když si někdo zaplatí kapacitu třeba 8 Mbit/s pro jeden program v SD tak tam možou byt třeba jenom tři nebo čtyři programy a možete sa postavit aj na hlavu a nic s tím neuděláte. Ten kdo platí má právo rozhodovat jak vysoký bude mít tok a kolik tam bude programů!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).