Hlavní navigace

Názory k článku Prima své castingové show Robin Hood věří. Čas finálových kol nezmění

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 3. 2010 19:20

    Katoda
    Vy mi těžko budete nařizovat, co a kdy mám psát. Ostatně děláte to občas i vy, kdy pod aktualitou o něčem naprosto jiném připojíte své zapšklé "neodpustím si rýpanec do Primy... Novy...".
    Vždyť to říkám, že vy přes své růžové brýle nevidíte, ani když Barrandov přijde s otřesným pořadem jak vystřiženým ze sedmdesátých let. Přijít rok po začátky vysílání v dnešní době s něčím takovým byla dost velká ostuda, kterou si tím střihnul.:-)
    Nárážím na Barrandov, speciálně na Sidovského, který občas takové zprávy, že mezi tou a tou minutou, v té a té lokalitě měl Barradov tááááákhle úžasnou sledovanost.:-)
  • 23. 3. 2010 17:46

    Pamětník
    Na jedné straně se volá po rozmanitosti nabídky, na druhé se kritizuje přímé nasazení "hlavních" pořadů stanic ve shodném prime-time? Kolik % diváků má k dispozici nějaké nahrávací zařízení a pokud jim dělá potíž se rozhodnout, může si přece jeden ze chtěných pořadů natočit a pustit v době, kdy pro něj stejně nikdo nic "kloudného" nevysílá. Vyhovět ostatním a synchronizovat atraktivní pořady různých stanic navzájem tak, aby každý stihl shlédnout všechny pořady o které eventuelně stojí, to snad nemůže nikdo myslet vážně.
  • 23. 3. 2010 17:43

    Milda
    Tady se bavíme o Primě, tak nevím proč sem taháte jinou televizi? A nějak nechápu co byste chtěl v kulinářské šou vidět jiného, než soutěžící a porotu za stolečkama a další v kuchyni za sporákem a před kredencem s nádobím? Všude nemusí být obrovské několikametrové plazmové stěny za milióny, jen proto aby každý viděl že na to furiantsky mám ;-)
    Mimochodem Prima vysílá přes 15 let a sám velký generální přiznal, že si na Robinu Hoodovi zkoušejí jestli jsou schopni vyrobit velkou zábavnou show podobně jako Nova. Barrandov vysílá přes rok a pořadem Prostři pro tři vstoupil na pole neorané, takže si laskavě odpustě posměšky. Každý se to musí naučit a vychytat dětské nemoci ;-)
    PS: Barrandovští nemají zapotřebí vydávat každý den několik zpráv jak jsou skvělí. Ale možná narážíte na Novu, která dnes udala podíl na sledovanosti u diváků kteří mají možnost sledovat Cinemu :-)
  • 23. 3. 2010 17:20

    Katoda
    Blbý je, že třeba taková gerontová růžová televize se svou rádobyzábavnou papundeklovou šou Prostři pro tři moc hýbat nemůže, protože pohnout s těžkotonážní Halinou dá fušku. A taky to byl divácký propadák, jinak by už růžovkáři zcela jistě vydali svou obvyklou tiskovou zprávu, že alespoň v jistém pětiminutovém rozmezí v jednom paneláku v Praze Satalicích měli skoro 3.5% podíl sledovanosti. :-)
  • 23. 3. 2010 16:29

    Laco Geleta
    "Mistr" Singer nemá ani len tušenie, ako sa taká televízia má programovať. Jediné čo dokáže je predvádzať sa, a čítať z papiera čo mu na oddelení PR napíšu...
    Prime veľmi chýba programový riaditeľ, ktorý by bol schopný vymyslieť aspoň trocha konkurencie schopnú programovú štruktúru...
    To, že niekde niečo funguje neznamená, že to bude fungovať aj v Čechách. Ale v Prime sú niektorí ľudia tvrdohlaví blbci, ktorí to nevedia a nedokážu pochopiť...
  • 23. 3. 2010 16:17

    Milda
    Šmankote, já si myslel že tolik reklamy co narvala Nova do ČS Superstár už ani nejde trumfnout a vidím že Prima to hravě překonala :-(
    Uvědomte si ale jednu věc, aby byl primácký Hood divácky úspěšný, musí přilákat i střední a starší generaci. A většina z této skupiny diváků sleduje osvědčenou Pojišťovnu štěstí a už vůbec neřeší co vysílají ostatní kanály. Kromě toho ČT1 vysílá většinou premiérové inscenace které mají své jisté diváky, Barrandov si úspěšně naučil diváky na akviziční pravdivé příběhy a Cinema nasazuje klasické české filmy. Prostě Prima narazila s Hoodem čelně do zdi a je s podivem že si generální myslí že uhne. Rozumná televize by pružně změnila čas a spokojeně počítala kolik přibylo diváků -)
  • 23. 3. 2010 14:56

    Robin Šustai
    Nevím proč by měla Prima měnit čas vysílání Robina ... nedělní večer je podle mne naprosto idealní právě pro takový pořad , ostatně dělají to tak i ostatní TV /například: Nova se Superstar i Xfactorem , Markíza s Lets dance i Slovensko hledá talent / také si myslím , že pojišťovna štěstí je pro zcela odlišného diváka , Robin je reality show určená podle mě především pro mladého diváka , což si myslím že o pojišťovně se říci nedá , Nejsem osobně něaký extra zastánce Primy , ale věřím že má také na to uspořádat dobré show ... a já osobně se zatím u Robina docela dobře bavím ... když pominu že podíl pořadu a reklamy je téměř 1:1 :D :D , je zajímavé vysledovat si ,že celková stopáž pořadu je dle programu 110 minut a pořad jako takový bez reklam má 65 minut :D
  • 23. 3. 2010 13:12

    Milda
    No čekal jsem že mistr Singer je rozumnější a dojde mu že soupeřit s nováckou Pojišťovnou je blbost. Ale šou musí asi pokračovat až do trpkého konce...
    Ostatně Primu musela vyděsit i včerejší sledovanost seriálu Zázraky života. Zatímco první díl minulý týden měl solidní sledovanost přes milión, včerejší díl se propadl minimálně o 250 000 diváků. Asi lidem stačilo vidět úvodní díl ;-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).