Hlavní navigace

Názor k článku Primu opustí reportérka VIP Zpráv Tereza Jemelíková. Po sporu s šéfredaktorkou od VSimon - ... Jemelíková se zhádala s šéfredaktorkou Obzinovou a: -...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 4. 2013 22:55

    VSimon

    ... Jemelíková se zhádala s šéfredaktorkou Obzinovou a:
    - údajně skončila v péči lékařů (bulvár)
    - podala výpověď a vztahy jsou vyostřené (DigiZone)

    Velmi mi to připomíná rok 1997:
    Obzinovou tehdy ještě jako redaktorku a kolegyni Kateřiny Kašparové. Obzinová údajně dala Kašparové v maskérně facku. Facka (ať už byla od kohokoli) byla každopádně tak silná, že si Kašparová tehdy po pádu na podlahu závážně poranila páteř, skončila v nemocnici (to je fakt) a byla na tom špatně i po duševní stránce. Kdo by po tomhle nebyl? Každý. Kdyby Kašparová tehdy nepřerušila svoji nemocenskou (což nemusela a ani neměla, podle toho, jak na tom údajně tehdy byla), tak by měla (už) tehdy Obzinová, o které se spekulovalo jako o viníkovi tohoto, vážný problém.

    Na tohle všechno v Nově existují snad i nějaké zápisy a Vladimír Železný by si jistě vzpomněl, kdyby chtěl. Byl to údajně totiž právě Železný a Vávra, kdo jí k přerušení nemocenské přesvědčili.

    Mnoho o tom napsala sama Kašparová v knize Pravda přichází z Novy.

    A podívejme, uběhne 16 let a jednomu by se mohlo zdát, že se historie opakuje až na jednu drobnost: místo Kašparové dnes slyšímé o Jemelíkové, místo Novy o Primě. Možná by si to chtělo vzít z této minulosti a současnosti i nějaké ponaučení do budoucna.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).