Hlavní navigace

Názor k článku Případ Tojecool.cz pokračuje: Web stál 2 mil. Kč, potvrdil kraj od oo - Dobrý den, kolik se vás pod přezdívkou Baud...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 5. 2012 13:39

    oo (neregistrovaný)

    Dobrý den, kolik se vás pod přezdívkou Baud skrývá? Snad né celý modrý team.

    Předně s Vámi všemi souhlasím, že se panu Černému argumentačně nedaří, ostatně to byl i důvod, proč byl podle Rátha vyměněn.

    Jen nevím proč mě oslovujete jeho jménem, když s ním (a ani s Ráthem) nemám (a ani nechci mít) nic společného. Obecně lidem z okolí Ratha nevěřím (i když nevím do jaké míry byla jejich volba jeho osobní volbou a do jaké míry a kdo byl dosazen jako podmínka strany pro jeho hejtmanství, což by bylo zejména ještě v době Paroubka (který je napojen právě na ústecké mafiány a mj. jezdí stejnou audinou jako VIP kmotr ODS Janoušek, před ním za pokus potopit ČSSD zázračně zbohatnuvší na obchodu s privatizátorem nemocnic Gross) klidně možné narafičit a právě Bušinovi prý "stojí" jeho vlastní soud a mohl Bušina tedy poručit svým lidem ve své firmě to, co později policie odhalila, tyto lidi obětovat a sám mít za to domluvené, že nad jeho kauzou se přimouří oko).. prostě je to celé natolik komplikované, že těžko soudit.

    A tak přestože Ráth několikrát stál na správné straně barikády:

    Např. více než 300 mega vyhozených pravicovou vládou a nyní za zmanipulované zakázky stíhaným hl. hygienikem Vítem na nákup vakcín kvůli uměle vyvolenému strachu ze zvířecích chřipek, Ráth nákup jako ministr odmítl, pravicovou vládu pak za pozdější nákupy tvrdě kritizoval, nakonec, když už peníze byly utraceny bylo Ráthovi dáno za pravdu

    kauza Oraprint (Janoušek) -> peníze VZP -> vydávání předraženého časopisu -> Radek John -> nynější policejní prezident Lessy, hlasitým kritikem byl opět Ráth

    kauza europoslanců ODS - IZIP: nejdříve oslavování projektu v médiích a hon na Rátha, nyní už tunel 2 miliardy z peněz VZP a obecné zavržení projektu a nový povinný superIZIP na scéně za nevíme zatím kolik miliard...

    přesto všechno pozitivní to není člověk za kterého bych dal ruku do ohně, ale to neznamená ani, že se budu tvářit jako slepý.

    PR v kauze Rath dělá např. Lukáš Kohout - ovšem nezdá se, že ve prospěch Rátha, protože jeho žádost o milost pro Rátha, které stejně nebude vyhověno a je tedy bezcenná má předpokládám za cíl jen hodit část své špíny - pověsti magora - na Rátha v rámci širšího mediálního kydání hnoje (viz. četné uvádění hrubých nepravd v titulcích zpráv a jejich případné pozdější upřesnění jakoby nic, bez nějaké omluvy a samozřejmě většinou už mimo titulky).

    Že by se mohlo jednat o zpravodajskou hru, tomu nasvědčuje i historie pana Kohouta, kde mimo odvádění pozornosti od deforem pravicové vlády pomocí cikánského tématu je znám také z kauzy zesměšnování nadřízeného Karla Srby (který byl mimochodem odsouzen za podivných okolností kvůli tzv. novinářce (agentce?) Slonkové na základě výpovědi feťáka)...

    A právě Slonková je tím, kdo vede deník insider, který vypouští zaručené informace "jedna paní povídala" z vyšetřování kauzy Ráth...a dokonce to jde tak daleko, že ji nevadí citovat ani sama sebe:

    http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/clanek.phtml?id=745595

    aniž by na to čtenáře upozornila, krásná ukázka opravdu profesionální práce mnohokráte oceněné "novinářky" :-)

    Jestli smrdí kauza Ráth (a je to možné), tak to jakým způsobem se s ní dále pracuje smrdí 10x více. A zatímco odposlechy jsem zatím neslyšel, tak to jak se s kauzou pracuje vidím na vlastní oči.

    Také si pamatuji několik předchozích předvolebních kauz z nichž mnohé se jak jinak než po volbách ukázaly jako vymyšlené a soud je shodil ze stolu. Pamatuji si také, že části z Kubiceho zprávy, které se týkaly ODS a propojení na Mrázka zveřejnilo Slonkové aktuálně.cz pro jistotu až po volbách.

    Pamatuji si také ne na spekulace, ale autentické zaznamenané výroky nejvyšších představitelů ODS jako jsou: noc dlouhých nožů, přijde den, víš kolik jich půjde bručet..

    A abyste si mohl zaťukat na čelo ještě více (snad se neproboříte skrze lebeční kost), tak nevylučuji ani takovou možnost, že to celé je nějaká absurdní zpravodajská hra jejíž je Ráth vědomou součástí jako najatý dobře zaplacený herec, podobně jako Paroubek, který před volbami tišil plakajícího starého Kočku na rameni, aby jeho syn z podle pravice mafiánské rodiny Kočků slavil s ODS, TOP09 a VV (a byl tam také vyfocen) vítězství pravice ve volbách na mejdanu ve žlutých lázních a těšil se ze zakázek, které (za to divadlo?) jeho rodina obdržela od pravicového ministerstva. To by pak znamenalo, že prokázano nebude nic moc, vše zůstane u spekulací, odposlechy budou věcně neúplné nebo nekvalitní, kdoví co a nakonec se Ráthovi ani nic nestane, ale to už bude dávno po volbách. Nebylo by to poprvé, nebylo by to asi ani naposled. Tady v té naší žumpě je ale možné všechno. I tohle.

    Přeji i vám, hezký den !

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).