Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Případ Tojecool.cz pokračuje: Web stál 2 mil. Kč, potvrdil kraj od Oo - A poslední postřeh je, že Rath si ve...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 6. 2012 4:19

    Oo (neregistrovaný)

    A poslední postřeh je, že Rath si ve svém vystoupení ve sněmovně oba advokáty popletl, což může naznačovat, že může být i v té situaci jen nějakou nastrčenou figurkou, kterou možná někdo obětoval. Tady bych to tipnul opět na práci kruhů kolem Paroubka (bušina, benda) (také kontakty do ústí).. když k tomu připočtu údajné zastrašování a napadení o kterém se málo mluví i na to, že by to bylo sehrané divadlo, zdá se, že tu smrdí ještě něco navíc.

  • 23. 6. 2012 4:14

    Oo (neregistrovaný)

    Ještě dodám, že u Adama Černého jsem si vážil jeho vystoupení proti vyvlastňování malých akcionářů v minulosti, ale bohužel musím z pozorování další jeho práce vyvodit, že mi nepřijde jako dobrý advokát a s největší pravděpodobností hraničící s jistotou ani jako dobrý člověk. Možná se změnil. To se lidem stává.

  • 23. 6. 2012 4:09

    Oo (neregistrovaný)

    Jsem rád, že nejsem sám, kdo si něco podobného myslí. Jen bych stále nevylučoval variantu, že samotný Rath je vědomým účastníkem celé té hry (podobně jako trojský kůň ODS Paroubek, který Ratha do čssd přivedl a který se vozí stejnou audinou jako Roman Janoušek a který se dříve objímal s plačícím Kočkou, zatím co Kočka mladší je sponzor ODS a dostává od její vlády zakázky a společně slavili vítězství pravicových stran ve volbách s ODS, TOP09 a VV ve žlutých lázních na povolebním mejdanu.. to samé před ním Gross a jeho odměna za poškození čssd od privatizátora nemocnic, sponzoring politické kariéry z USA, kde si také jako na bezpečném území koupil nemovitost..) Možná i Rath za to škodění dostane slušně zaplaceno, aniž by se mu nakonec něco stalo. Možná to na něj jen narafičili. Vede mě k takovým úvahám hlavně to, že v kauze údajného úplatku z krabice nezaznívají žádné konkrétní informace, všechno je to takové, aby to sice mediálně škodilo, ale zároveň neobstálo u soudu. Velice podezřelé. Zatím jsem také neslyšel, že by advokáti Ratha podaly proti lžím v médiích žaloby, skoro se zdá, že jim ty lži ani nevadí.

  • 8. 6. 2012 15:04

    Jirka (neregistrovaný)

    Tak ono to opravdu vypadá tak, že v rámci přípravy na zatčení Ratha dostala Lupa informace se špínou na něj. Informace to asi byly pravdivé, aspoň že tak.

    Vtipné ale je, jak se pánové z Lupy tvářili že statečně bojovali, riskovali soudy atd, zatímco jen s malým usilím a zcela bezpečně publikovali informace připravené někým jiným. Holt lupa není Millenium a Dočekal není Michael Blomquist ;-)

  • 6. 6. 2012 19:42

    . (neregistrovaný)

    Možná šlo o přípravu na to co s Rathem následovalo. Před vazbou bylo vhodné Ratha zdiskreditovat, což asi nebylo těžké, ktyž nechal zaplatit 2 milióny za jednoduchý webík.

    Jinými slovy, redakce Lupy možná dostala zajímavé a hezky připravené informace od anonymního informátora. Takhle se u nás provozuje investigativní žurnalistika, nebo se pletu? Pletu se často a doufám že i teď.

  • 6. 6. 2012 14:28

    Jirka (neregistrovaný)

    Je moc dobře že jste na tento případ tunelování upozornili, díky za to.

    Zajímala by mě jedna věc, jak jste na tojecool přišli? Procházeli jste výběrová řízení a všimli si podezřelé ceny, nebo Vás na tento případ někdo upozornil?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).