Hlavní navigace

Názor k článku Přístupnost webů státní správy - test první od Viktor Janeba - Vite, problem tkvi v tom, ze neverim, ze...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 12. 2003 7:31

    Viktor Janeba (neregistrovaný)
    Vite, problem tkvi v tom, ze neverim, ze clovek vybira auta jen podle webu vyrobce. Ja kdyz si kupoval sva auta (mel jsem take sve (pro me cenove dostupne, jinak bych si koupil Imprezu) favority: Passata, Octavii, Boru a Focuse). K temhle autum jsem dospel na zaklade recenzi v odbornych casopisech, clancich na webech a zkusenostech uzivatelu.
    Jsem z Mlade Boleslavi a pak mych znamych z automobilky vi o autech opravdu hodne, takze odpadla Bora a Focus. Pote, co jsem si vybral Passata a po ctvrt roce mi ho ukradli, zjistil jsem, ze jsem zapomnel na jedno dulezite kriterium: parametr nejkradenejsiho vozu v Evrope. Takze me dalsi auto je Octavia. A protoze octavia je levnejsi nez passat, ma silnejsi motor, lepsi vybavu a 4x4 podvozek za stejnou cenu.
    K tomuhle vsemu jsem dospel po uvahach, ke kterym jsem nepotreboval oficialni web vyrobce.
    Abych se vratil... je mi tedy jasne, ze nemate jasneho favorita. Jiste jste ale slysel, ze VW ma vybornou dilenskou kvalitu, Renault bezpecnost a Ford podvozky. V odbornem casopise vychvalili napr. posledniho focuse, a vy o nem prestanete uvazovat jen pro to, ze se nedostanete na web jeho vyrobce?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).