Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Proč je reklama v televizi hlasitější než ostatní program? od láďa růža - Nedávno jsem si koupil telku a chtěl jsem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 3. 2010 17:54

    láďa růža
    Nedávno jsem si koupil telku a chtěl jsem ji reklamovat, protože když přišel čas reklamy, vypnul zvuk. Po skončení reklam, při návratu na pokračování filmu se zvuk opět zapnul. Zjistil jsem, že se mi to náramě líbí, takže reklamaci jsem si rozmyslel a reklamy už mě neděsí. Telka je od firmy LG
  • 26. 3. 2010 18:03

    karprox
    Relativně ideální by bylo, kdybych mohl nastavit maximální hlasitost, a při jejím překročení, by se zvuk ztlumil na mnou předem nastavenou úroveň, případně úplně vypnul. Abych se vyhnul lupancům, chtělo by to mít nastavené maximální úrovně dvě. Při překročení první by došlo jen k mírnému ztlumení. Pokud by i při tomto nastavení došlo k překročení opakovaně, tak by se zvuk ztlumil na předem nastavenou ještě nižší úroveň, nebo by se (podle nastavení) vypnul úplně.

    Trpím reklamami, zvláště reklamami na vlastní stanici vysilatele, ať již v rozhlase či televizi, především při poslechu zpráv jsou jednotlivé vstupy oddělovány hlasitými a velmi nepříjemnými zvukovými efekty.

    Jenom krátce k programu všech našich televizních stanic - filmy pouze pro pamětníky (Podle mne by mělo být povinné před začátkem vysílání uvést kolikátouže reprízu nám servírují - Domnívám se, že už to v některých případech jde do tisíců - Dává se pořád totéž dokolečka). A pak seriály, jeden horší než druhý a je jedno zda jde o firmu veřejnoprávní nebo komerční. Platíme si za všechny stejně.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).