Hlavní navigace

Názor k článku Proč jsou softwarové patenty špatné? od he - Taktéž souhlas. Česky je pěkně přeložena i stránka http://www.nosoftwarepatents.com/cz/m/intro/index.html...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 2. 2005 15:35

    he (neregistrovaný)
    Taktéž souhlas.
    Česky je pěkně přeložena i stránka http://www.nosoftwarepatents.com/cz/m/intro/index.html , ale tohle je opravdu pěkný výtah, který snad pochopí i jedinci, kteří o tvorbě sw nevědí moc nebo nic.
    Min. v současné podobě je onen zákon paskvil a absurdita dovedená pomalu k dokonalosti. A že to jsou při souhlasu v drtivé většině lobby bych vůbec nepochyboval, protože už vidím, jak třeba jediný politik z těch našich 281 rozumí tvorbě sw nebo problematice sw firem. Troufám si tvrdit, že nikdo.
    Ale přesto se najde 10 takových, kterých bude kvičet jak jsou sw patenty dobré. Já taky nežvanim, která kravata se hodí k jejich fialovýmu obleku, tak ať si laskavě žvásty kterým nerozuměj nechaj od cesty a raději ze zeptaj těch, kterých se to týká a kteří opravdu vědí, o čem je řeč, a to v celém širokém spektru, a nejen těch, kteří jim strčí pár smetanů do kapsy!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).