Hlavní navigace

Názor k článku Proč máme platit za odběr na pobočce? Protože chceme nakupovat co nejlevněji od x - Je Datart market? Podle me je - prodava...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 9. 2012 16:43

    x (neregistrovaný)

    Je Datart market? Podle me je - prodava normalne v kamenych prodejnach, od prodluzky pres mobil a zehlicku po pracku, lednici, ...

    Muzu tam prijit, ukazat na lednici a oni mi reknou "OK, mame dalsi vzadu, zaplatte si a pristavte si auto" nebo "kdy vam to mame dovezt" ... nebo "mame jen tu vystavenu, za tyden vam ji dodame" variantne muzu jit na jejich eshop, objednat si, a pak prijdu do kramu a ceka tam na me krabice ... hm?

    Stejne jako zvednu telefon (taky muzu poslat mail ... ), zavolam reznikovi, ze chci svickovou, a kdyz si tam pro ni dojdu, tak ji pro me ma ... a nema s tim zadnej problem.

    Kazdopadne si objednavkou zbozi na dalku zajistim, ze to zbozi ve vybranem obchode bude a bude rezervovano pro me.

    Nehlede na to, ze i v CR (jake prekvapko) si muzu objednat bezny nakup vcetne dopravy az do domu v predem urcenou hodinu. A dokonce ani nemusim objednavat konkretni produkty, kdyz chci maslo, a nemam pozadavek na konkretniho vyrobce, tak mi proste dodaji nejake maslo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).