Hlavní navigace

Názor k článku Proč nemám rád (výměnné) reklamní systémy od Miloslav Ponkrác - Já mám podobný pocit, jako je ve článku....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 5. 2001 15:52

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)
    Já mám podobný pocit, jako je ve článku. Některé věci mi sice nevadí, nebo je chápu. Třeba to, že se dostanu při Zpět na jiný banner. Ale vadí mi toto:

    1) Že bannery jsou tak agresívní, že mnohdy zablokují stránku, ve které jsou. Podle mého by bannery neměly překročit rámec obrázků, a nemontovat se jako kusy HTML kódu.

    2) Vadí mi, že díky bannerům mi IE hlásí, že má spouštět ActiveX. Považuji ActiveX za technologii, kterou si nepustím do počítače a nechápu, proč jí banery potřebují.

    3) Zubama skřípu u Flashů, ale třeba u Mozilly mám od Flashů pokoj.

    4) A hodně mi vadí, že velikost bannerů je ve značném nepoměru k velikosti zbytku stránky. Mnohdy je banner v KB několikrát větší, než obsah stránky.

    Jinak ale chápu, že banner je nutné zlo. Je to daň za to, že mohu číst věci zdarma a jako takovou jí chápu. Pokud se mi banner nelíbí, což bývá tak v 95%, prostě na něj nekliknu. Myslím si, že takto nejlépe vyjádřím to, že baner byl z mého hlediska odbytý.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).