Hlavní navigace

Názor k článku Proč přejít z Windows na Linux či naopak? od J.Kastl - Vaše naivita mi připomíná článek v létě v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 9. 2001 14:41

    J.Kastl (neregistrovaný)
    Vaše naivita mi připomíná článek v létě v Českolipském deníku. Tam nějaký prodejce MS-softwaru z České Lípy mluvil o tom, jak se mohl zúčastnit konference, kde bylo nesmrtelným zážitkem poslechnout si B.Gatesovu přednášku o Internetu.
    Pokud jste někdo napsal někdy jediný skript s parametry, tak Vám musí být jasné, že řetězce %u9090%u6898%ucbd3%u7801 atd. (za default.ida?XXX..) nemohou využívat programovou chybu, ale pro něco úmyslně připravenou mezeru v IIS.
    Celý problém je jiný, Microsoft by měl vysvětlit, jak může být takováto připravená mezera v IIS. Možná by mohl předložit zdrojové kódy, že to nebyl úmysl. (Jednou už něco takového bylo v Beta verzi jeho produktu.) Ale on mlčí. A pár naivků za něj pořád dokola hovoří o tom, že by to mohlo být i jinde.
    Váš argument totiž může znít jedině tak, že i u tvůrci Apache budou časem něco takového dávat do programů - a nikdo si toho nevšimne ani ve zdrojovém kódu? Takové blbosti snad nemůžete ani sám věřit. - Ale uznávám, že je možné, aby to jako argument vzal nějaký senilní soudce někde u soudu v USA.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).