Hlavní navigace

Názor k článku Proč si nepořídím virtuální peněženku od Petr Samcenko - Vazeny pane Antos, ale to, ze jste nyni...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 9. 2001 20:34

    Petr Samcenko (neregistrovaný)
    Vazeny pane Antos, ale to, ze jste nyni se sluzbou spokojeni neznamena, ze to same budete rikat i za nekolik dnu (tydnu, mesicu). Jde spis o to, ze PODMINKY, ktere je nutne odsouhlasit jsou mirne receno "pro uzivatele velmi nevyhodne" (obzvlaste ve vztahu k uzivatelum) = Proste, kdyz zkrachuje (nebo se rozhodne skoncit a jet na Havaj, Bahamy :-), tak z nej nikdo ty penize co ma ve q proste nedostane, protoze odsouhlasil, ze mu muze byt kdykoliv zrusen ucet a navic i podminky (a co kdyz se treba v podminkach najednou objevi - za kazkou transakci budete ode dneska platit 10000 Q??
    K Vasim 22 000 KC na q ucte - a tady jsme zase u toho, nevim, co je pro firmu takova castka, ale i pro mne osobne by to byla castka, pro kterou bych az zas tak nebrecel, kdybych o ni prisel, ale i tak by mi HODNE VADILO, kdyby mi provozovatel najednou rekl - jedem na Havaj, rusime vsechny ucty a vy mate hold smulu, souhlasili jste s podminkami. BTW nechaval byste na tom ucte treba i 500 000,-KC?? (jojo, vim, ze max mozny zustatek je 50 000,- - proste jsem chtel napsat castku, ktera uz by byla pro Vasi firmu "citelna" - znam mensi firmy, pro ktere by v urcitem obdobi i catka kolem 50 tis mohla znamenat konec, ci docasne pozastaveni cinnosti) = nepredpokladam, ze castka 22 tis by pro Vasi firmu byla nejak zavratna (navic, kdyz je vlastne vydelana tak trosku "navic" = dobrovolne prispevky ctenaru - a sam pisete, "premyslime co s nimi dal" - berete je de facto jako nejaky lepsi fazolky :-)), ale co takhle prijit o 0.5 mil? to uz by byla citelna ztrata, nemyslite :-)) Na druhou stranku v bance (kde mate pojisteny vklad, a "trosku jine smluvni podminky" tech pul melounku klidne ulozeno mate)
    BTW 2 : uz jste na q prevedl nejake "svoje-firemni" penize? (= ci spravne predpokladam, ze tam mate "jen" "vydelane" q?) - mozna prevod 0.5 milionu by dokazal vice Vasi duveru v takovy system :-)))
    Ad "honorar" - jednoduche - clanek se trefil do "cilove skupiny" :-)))
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).