Hlavní navigace

Názor k článku Prodejci řekli, které DVB-T2 televizory jsou hitem u zákazníků. Podívejte se na přehled od Nodar - Tak samozřejmě, že prodejnost nevypovídá nic o kvalitě....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 6. 2019 12:43

    Nodar

    Tak samozřejmě, že prodejnost nevypovídá nic o kvalitě. Ale zase začít argumentovat s IQ mně připadá trochu namyšlené a vypovídá to i něco o vás. TV kterých se prodají tisíce kusů jsou snadno dohledatelné na Heuréce a pokud je u nich 99% kladných komentářů, řekne mně to o TV také hodně. Někdy možná více, než na některé placené recenzi :-).
    A příklad z naší rodiny, když rodiče chtěli novou větší TV, po delším vybírání (ano i technických parametrů a kontrole obrazu v obchodě), stejně to nakonec vyhrál ten Samsung 7472 z článku. Proč? Protože jsem zjistil, že ve svých 80 létech příliš neřeší/nevidí rozdíl mezi HD/SD, spíše jim záleží na kvalitě zvuku. Navíc jsou na IPTV s dvěma desítkami českých HD programů a to rozlišení nakopne i obrazově slabší TV.
    To, že ve svém věku z důchodu ušetřili byl už jen příjemný bonus. A nemyslím, že byli pitomí, že nešli do posledního OLED modelu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).