Hlavní navigace

Názor k článku Prohlížeče v roce 2012: Chrome i Internet Explorer kralují trhu a Safari vzdává MS Windows od Jiří Macich ml. - W8 budou nepouzitelne, dokud M$ nepochopi, ze metro...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 1. 2013 23:05

    Jiří Macich ml.

    W8 budou nepouzitelne, dokud M$ nepochopi, ze metro musi byt volitelnou soucasti a ne vnucovanym zlem. A jelikoz M$ takove veci chape jen velmi pomalu a nerad, tak si myslim, ze pouzitelne nebudou nikdy.

    Výjimečně s Vámi musím souhlasit. Upouštět od GUI resp. značně jej potlačovat, aniž by k tomu byl na dané platformě důvod, je nelogické. Inovace za každou cenu.

    Metro mělo IMHO zůstat na úrovní Windows Media Center. Čili nadstavby, která naběhne na vyžádání s tím, že na tabletech by bylo spouštěné rovnou po startu jako Windows Media Center na HTPC.

    Že by však byla Windows 8 zcela nepoužitelná, to souhlasit nemohu. Dá to námahu je „odmetrovat“, ale za jedno odpoledne je hotovo a výsledkem je objektivně lepší systém než Windows 7. Problém je v tom, že IMHO to „odmetrování“ mělo být o jednom přepínači v Ovládacích panelech.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).