Hlavní navigace

Názor k článku Proxy servery: jak se falšuje návštěvnost od Marek Vrba - Vážený pane, Vás pravděpodobně vyvedla z míry skutečnost, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 1. 2005 3:22

    Marek Vrba (neregistrovaný)
    Vážený pane,
    Vás pravděpodobně vyvedla z míry skutečnost, že zde popisuji na jakých principech fungují proxy servery, přičemž jste se z tohoto popisu samozřejmě nedozvědel nic nového. Musíte ovšem brát v potaz, že toto stručné vysvětlění je pouze pro čtenáře, pro které by byl tento článek méně pochopitelný v případě, že tomuto oboru moc nehoví a neví, co se vlastně stane v případě připojení se přes proxy server.

    Ano, je to poněkud laicky vysvětleno, ale tento článek nemá za úkol rozebírat do hloubky technické záležitosti (při své délce navíc ani není pro tyto věci více prostoru), ale rozebírá především ty záležitosti praktické a proto si myslím, že těch pár řádků textu nikomu znalému neuškodí. Navíc pokud se podíváte na anketu, 40 procent čtenářů tyto věci nevědelo nebo je to v souvislosti s tím nenapadlo.

    Článek se nejmenuje "Jak funguje proxy server", ale "Jak se falšuje návštěvnost", a to je myslím, popsáno z praktického hlediska dostatečně (v případě že máte jiný názor, informujte mne o tom prosím, nejsem člověk který nepřipustí chybu). Navíc tyto informace se zakládají na zkušenostech a kdykoliv Vám mohu dokázat, že fungují - což ale dle mého názoru nepopíráte a v tom případě není co dál řešit, popsané funguje. To, jaký by mělo takovéto počínání význam nechám na každém, ale vězte, že význam má.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).