Hlavní navigace

Názor k článku Prvních 1000 kilometrů aneb Zážitky pražského elektrokoloběžkáře od Karel - Já sice nepotkávám koloběžkáře na chodníku tak často...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 11. 2018 13:39

    Karel (neregistrovaný)

    Já sice nepotkávám koloběžkáře na chodníku tak často (sotva jednou týdně), ale zatím se mi nestalo, že by dotyčný zastavil, valil na mne oči a čekal, až ho minu. Prostě jedou dál, občas zazvoní aby o nich člověk věděl. Za ty roky nezastavil ani jeden.

    Bál jsem se jen jednou a to když se kolem mne prohnal jeden rychlostí určitě přes 40 kilometrů za hodinu. Nebyl slyšet z dálky, ale jak mě míjel, tak to byl dost rámus. Bylo to ve strmém kopci a já si dodnes říkám, že spíše než opojený z pocitu větru ve vlasech to spíš prostě jen neubrzdil na začátku a v téhle rychlosti už mu brzda nefungovala.

    Osobně mi nevadí koloběžka na chodníku, vadí mi hov ada na koloběžce ať jsou kdekoliv. A v tom dávám za pravdu autorovi článku: největší problém jsou lidé, co narazí na půjčovnu koloběžek a tak to zkusí. Ideálně stylem jako kdyby byli na autodromu. Některým lidem to prostě do ruky nepatří.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).