Hlavní navigace

Názor k článku Radim Pařízek by se měl k problémům stavit čelem a ne před nimi utíkat od anonym - Měl byste si, pane Cibulko, asi uvědomit, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 10. 2012 10:59

    bez přezdívky

    Měl byste si, pane Cibulko, asi uvědomit, že lidé mají zájem o MUX 4 především proto, že jsem v něm vysílány dva programy v HD. Fanda stojí až za nimi a o nějaké Pohodě či regionálkách nemůže být ani řeči. Mně konkrétně je tento program zcela ukradený, a s kým o tom mluvím, má stejný názor.
    Ano, HD jsou v muxu zadarmo jako bonus. Přesto při tom všem, co už s mux 4 Pařízek a spol předvedli, jim právě za snahu šířit tyto programy náleží poděkování. Vždyť je to neuvěřitelná ostuda, že naše největší televize odmítají platit HD v pozemním vysílání. V ČR, kde má pozemní příjem prioritu...! A zejména v případě ČT se jedná rovnou takřka o nonsens!!! Tam lítají peníze oknem za zbytečná, nová loga a za už úplně zbytečný dětský kanál, který by klidně mohl být začleněn v rámci programování na ČT2 v denních hodinách a nemuseli by dopoledne věčně reprízovat jeden program i 3x!. Místo toho, aby se televize (obecně) zaměřili prioritně na zvýšení technické kvality současných programů a doslova tlačili na co nejrychlejší zavedení DVB-T2, když už se ostrý provoz DVB-T u nás nespustil v mpeg4 (Poláci to udělali velice chytře, mají v muxech přibližně dvojnásobný prostor, takže DVB-T2 nepotřebují minimálně následujících 10 let), sypou kolem sebe další a další mnohdy již zcela nesmyslné kanály (programy) vzájemně se prolínající více či méně přes sebe. Ono totiž vždy platilo, platí a bude platit. Méně je často více, že ano!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).