Hlavní navigace

Názor k článku Rádio Impuls je stále nejposlouchanější, dotahuje ho ale Evropa 2 od anonym - No, ne, tak když s tím začali, tak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 2. 2010 18:28

    bez přezdívky
    No, ne, tak když s tím začali, tak to mělo šmrnc... Teď už je to prostě unavený... Asterový je od té doby už taky o pár let víc, ne ? Jsou věci, co se nedají dělat do nekonečna. Nechci tvrdit, že by to chtělo někoho mladšího... To bych si asi přímo takhle nedovolil...Oni zkušenosti taky mají něco do sebe...Ale už mi ta F1 připadá, jako taková živoucí mrtvola...

    Tak i když je to v jedné firmě. Tedy Evropa 2 a Frekvence 1 u Lagardere. Tak musím uznat, že když E2 není taky moje parketa, tak tam, ten šmrnc jakýsi je. No a přece E2 byla za F1 a nyní je to už nějakou dobu opačně. Tak už to samo o sobě něco znamená. E2 se drží a F1 prostě upadá. Sice pomalu, ale upadá.

    No a pak je tady ten Radiožurnál. Jak jednou někdo napsal, na nějaké diskusi, tak ti jen čekají až F1 udělá nějakou chybu. No, co se tam stalo bych zrovna za chybu neoznačil, tedy tragickou. Ale za takovou půl chybu nebo zase sestup o pár schodů dolů k propadlišti. Určitě. Takže asi tak.

    Ostatně je mi to jedno, jak říkám v Liberci už 3 roky vysílá Beat a od konce loňského roku se dá poslouchat i Hey. Tak to není už tak špatný.
    Jako před 10 lety, když se u nás nechala z FM pouštět tak jedině ta Vltava.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).