Hlavní navigace

Názor k článku RE: Doménové jméno -- dílo autorské (a otázky související) od Petr J. - "... obchod "Bile Zbozi" neni zadny obecny vyraz....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 4. 2002 21:37

    Petr J. (neregistrovaný)
    "... obchod "Bile Zbozi" neni zadny obecny vyraz. Pojem "Bile Zbozi" jsme vybudovali svym masivnim marketingem, coz lze dokazat pruzkumy lidi. ..."

    Bile zboží je obecný výraz, a já si donedávna myslel, že prdáváte podprsenky atd... . Když se zeptáte kohokoli kohokoli staršího (i mladšího) řekne vám, že v "bílem zboží" se prodávají podprsenky, kalhotky, povlečení a podobné věci - ověřoval jsem si to dotazem u několika lidí - na dotaz "co je to bílé zboží? co se tam prodává?" mi odpověděli "podprsenky, a tak" nebo "povlečení a podobný věci". Takže jste nic marketingovou kampaní nedokázali jak ukázala moje soukromá anketka mezi známými - naopak použili jste naprosto nevhodný název pro svůj obchod.

    Mé babičce asi těžko vysvětlíte, že vy v "bílem zboží" neprodáváte ložní prádlo. Kdybych jí řekl, pro co používáte označení "bílé zboží" myslela by si, že si z ní dělám srandu.

    A jak jsem psal na začátku, i já si donedávna myslel, že prodávate podprsenky, nebo povlečení a podobné věci a na vaše stránky jsem se mrknul jenom proto, abych se podíval, jak se takováhle věc prodává přes web - a bylo to naposledy co jsem se na ně podíval a už tam nikdy nevlezu, protože jste mi lhali - to co prodáváte není to co většina lidí vnímá jako "bílé zboží" - sami jste se tak svým nevhodně zvoleným názvem připravili o zákazníka.

    Tak, to je vše co jsem k tomu měl a už se na toto téma nebudu vyjadřovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).