Hlavní navigace

Názor k článku Regiony chtějí odpojování. Ale neobejdou se i bez něj? od Eda Nezbeda - Nevim kde se tyhle terminy vzaly a ani...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 8. 2006 13:54

    Eda Nezbeda
    Nevim kde se tyhle terminy vzaly a ani vlastne nevim o cem je rec. 1 Multiplex = cca 5 programu. 4 Multiplexy = 20 programu. Kolik programu tu ted mame? CT 4x, Nova bude 2x, Prima 2x, + 6 dalsich televizi kazda zatim po jednom programu. Tj. 14 programu, takze 6 jich je volnych. A presne jak je popsano v clanku, to nemuze byt jeden z nich "regionalni" do doby nez se vysvetli pro koho je to a neni vyhodne a koho co stoji to muze fungovat a praxe ukaze jak se s tim bussiness region.TV vyrovna ci ne??

    Misto toho plantani o nejakem odpojovani a prpojovani na kterem je mimochodem Prima tratna pokud teda nema nejake kompenzace (tezko). Proste pripada mi pri momentalnich moznostech DVB-T vest debatu, kde je evidentne jedna z pouhych dvou komercnich celoplosnych televizi znevyhodnovana, naprosto mimo misu! Neexistuje technicky duvod ke sdileni kmitoctu ktery prave drivejsi situaci zapricinil, tak sakra jeste jednou - O cem je rec??
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).