Hlavní navigace

Názor k článku RejstrikFirem.cz - legitimní podnikání, nebo doupě vyděračů? od Miloš Vrba - Dnešní reakce pana Malého. =================== Dobrý den, pane Vrbo, sděluji vám,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 5. 2006 11:05

    Miloš Vrba (neregistrovaný)
    Dnešní reakce pana Malého.
    ===================
    Dobrý den,
    pane Vrbo, sděluji vám, že na vás bude z mé strany podáno trestní oznámení za Váš níže uvedený příspěvek na serveru www.lupa.cz na který jsem i reagoval a to v případě, pokud se mi na tomto serveru nejpozději do 24 hodin ( tedy nejpozději do 23,30 hod. dne 28.5.2006) od odeslání tohoto emailu neomluvíte a neuvedente věci na pracou míru. Pokud tak neučiníte, bude podáno trestní oznámení v pondělí 29.5.2006.
    =========================================
    Pane Malý hluboce se omlouvám jestli toto není zastrašování a vydírání.
    Protože se s vámi nedalo dohodnout po dobrém o zrušení mojí presentace, tak jste mě sám donutil ke zveřejnění naší komunikace. Je sice pravda že jsem se u vás registroval, ale po této registraci jsem se mnohokrát pokoušel o její zrušení. Pávě tak zaplacení ke kteréjste mě donutil zasrašováním soudy, nemůžete považovat za souhlas. Pokud by jste po mých nesouhlasných meilech reagoval a mojí presentaci zrušil, nikdy by k tomuto zveřejnění nemohlo dojít. Nejsem ale sám s kým podobným způsobem komunikujete. Možná by jste měl něco změnit ve svých postojích ke svým zákazníkům. Solidnímu podnikateli stačí jeden nesouhlasný mail ale vy striktně vyžadujete plnění smlouvy která je dost podivně sepsaná právě proto aby jste toho mohl zneužívat. Dále zatím nikdy jste neposlal žádné faktury s razítkem a podpisem pozemní poštou které jen stále slibujete.
    Pak co píšete za další nesmysl, že nechcete zveřejnit mojí adresu když je na vašich stránkách celá již druhý rok zveřejněná.
    Je jen na vás jak se chováte ke svému okolí a nemůžete čekat že vás za sproťárny bude někdo vychvalovat. To si nezaslouží nic jiného než zveřejnění.

    Vrba.
    antenysatelity@volny.cz www.volny.cz/antenysatelity
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).