Hlavní navigace

Názor k článku Řekni mi Google, kdo je na světě nejkrásnější? od Aurelian - Jsem plny dobre vule vam prat vse nejlepsi,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 10. 2002 18:42

    Aurelian (neregistrovaný)
    Jsem plny dobre vule vam prat vse nejlepsi, ale musim dat bohuzel za pravdu vasim oponentum.
    Tak napr., kdyz narazim v "co je to" na centrum-i.com na znamy to patvar "by jste", prvni co si pomyslim je, ze je to ledabyle udelana stranka nejakeho studentika.
    S tim pravopisem: rozumejte, ja na vas nechci, abyste ho jako skvely matematik 100% ovladal, ale chci, aby na vasich komercnich strankach byl 100% spravne, tomu se rika profesionalita. Co si mam myslet o urovni vasich sluzeb, kdyz nemate pravopis spravne ani tam, kde se prezentujete?
    Mimochodem jsem zvedav, za jak dlouho bude chyba , na niz sem upozornil,opravena, to je me soukrome meritko profesionality /i kdyz ted uz nebude platit, kdyz sem to prozradil:)/
    /Podotykam, ze v diskuzich mi na pravopisu opravdu nezalezi./


    V diskuzi vlastne argumetujete "to a to u nas neni neni dobre, v tom nejsme dobri, ale ve vsem ostatnim jo". Proc bych vam to mel verit?
    Vy u zakaznika pozadujete duveru, ale proc by vam mel nekdo duverovat apriori, kdyz je to on, kdo plati? Kdyz chcete ziskat zakazniky, musite prece spolihat na to, ze vam budou duverovat a presvedcit je, ze za neco stojite a ne rict "na neduverivce se vybodnem".

    Cela koncepce vasi sluzby mi pripomina inzeraty, kde se neco nabizi, hleda, al eprotom se pise jenom "urcite se dohodnem", vyhodna cena" atd., na ktere zasadne neodpovidam, protoze kdyz hledma praci nebo neco kupuju, chci vedet presne na cem sem a porovnavat a ne se s nekym pak dohadovat, jaka ta cena/plat bude.

    Vase diskutovani je obcas ponekud urazenecke, to neni dobra vizitka pro manazera. Vubec ten titul manazer... Kolik lidi v centrumi vedete? Na me pusobite dojmem cloveka, co kratce po skole rozjel s velkyma ocima ale s malou peclivosti projekt se zajimavou myslenkou a urazi, kdyz mu ho nekdo kritizuje a kdyz zjisti, ze se o nem vlastne moc nevi.

    Jinak: tyhle projekty podle me maj velkou budoucnost, ale zatim je tu zasadni bariera jak zajistit efektivni placeni.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).