Hlavní navigace

Názor k článku Řekni mi Google, kdo je na světě nejkrásnější? od Centrum informaci - Vas nazor chapu, ale musim podotknout, ze je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 10. 2002 0:41

    Centrum informaci (neregistrovaný)
    Vas nazor chapu, ale musim podotknout, ze je jiz pod tihou drivejsi diskuze a Vaseho mirneho nepochopeni subjektivni.
    Priznavam, ze pravopis je na strankach dulezity. Take si myslim, ze to neni treba prehanet a kvuli chybe degradovat projekt/firmu na snazeni nejakeho studentika ci soudit dle pravopisu kvalitu sluzeb. Pokud vsak neni chyb na kazde strance 5 coz rozhodne neni nas pripad. Vas nazor vsak respektuji.
    Nechci procitat predchozi rozsahlou diskuzi, ale myslim, ze jsem nenapsal, ze se na neduverivce vybodnem. Chtel jsem jen rici, ze spolehame na duverive zakazniky a to je veliky rozdil. Nema cenu presvedcovat nekoho kdo Vam napise, ze Vam neveri, ze jeho penize okamzite nezproneverite a at mu tedy dokazete, ze to neudelate. To lze jen opravdu tezko. Umime reagovat na testovaci otazky a neduveru typu "myslim, ze nejste tak dobri, ze dovedete zjistit vse co budu potrebovat". Zive si vzpominam jak jsme jen pro duveru zakaznika hledali co vsechno musi byt ze zakona ci podle vyhlasek uvedeno na etikete na jogurtech. Zpocatku jsme zodpovidali otazky vsech zakazniku zdarma a doufali, ze ziskame jejich duveru. Byli jsme vsak spise jen zneuzivani a vysledek byl temer nulovy. Stalo nas to hodne casu a penez. Nelze preci srovnavat predeslou bourlivou diskuzi, ve ktere jsme museli reagovat na kritiku typu "Vase stranky jsou hnusne" nebo "na co si to hrajete" se serioznim zajmem neduveriveho zakaznika. Nase reakce by prece byla uplne na jine urovni.
    Vas nazor na nasi koncepci je opravdu nepochopitelny a musim rici, ze se urovni ponekud lisi od Vasi ostatni kritiky. Jak jste proboha prisel na to, ze se u nas neco dohaduje jak na trhu. Z nasich stranek je preci uplne jasne kolik nase sluzba stoji a jak se stanovuje cena odpovedi na otazku. Cekal jste snad cenik jednotlivych typu otazek ?. Napiste mi prosim Vasi predstavu o ceniku jaky byste ocekaval a jaky by Vas presvedcil. Tesim se.
    Ano, zdurazneni pravopisne chyby v diskuzi a jeji "rozmaznuti" me opravdu urazilo. Zase jste nepochopitelne srovnal rozezleni nad kritikou pravopisu s rozezlenim nad kritikou projketu. To se nestalo. Rozhodne me nenastvalo, ze nam nekdo napise ze mame hnusne modre stranky. Musel jsem ale ve stejnem duchu reagovat.
    K funkci manazera musim rici, ze ji nelze spojovat vyhradne s rizenim lidi. Manazer ridi chod firmy a to neni jen o lidech. Jinak organizuji praci v projektu 5ti lidem. Vas nazor o rozjeti projektu po skole me opravdu pobavil. Zkuste se zamyslet kolik asi tak muze stat "rozjeti" takoveho projektu. No je to jarku vice nez 70 tisic + cca 30 tisic ztrata kazdy rok a to bych si po skole rozhodne dovolit nemohl. K uvedeni takove myslenky do zivota musite mit temer zbytecne penize, ktere muzete minimalne 5 let postradat coz je docela prepich.
    Samozrejme pokud bychom meli vice prostredku na ivestice, jiste bychom meli mnohem sirsi a profesionalnejsi zaber s mnohem rychlejsi navratnosti.

    PV


Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).