Hlavní navigace

Názor k článku Resumesimo, protože i životopisy se mění od GeorgeS - Dobrý den pane Zandl, děkuji za odpověď Nechme stranou finanční hledisko...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 9. 2011 16:06

    GeorgeS (neregistrovaný)

    Dobrý den
    pane Zandl,
    děkuji za odpověď

    Nechme stranou finanční hledisko projektu.
    Když, ale píšete, že to není PR článek, tak podivnější je pozornost, kterou věnujete tomuto projektu. Webů na tvorbu CV je spousta, mnohé jsou zdarma. Tento projekt do nedávna ani neměl uvedeno, že se jedná o placenou verzi (teprve až člověk vyplnil všechny údaje), teď tam přidali na oko cenu, aby se neřeklo, která tipuji že za pár týdnů zmizí.
    Opravdu si myslíte, že je to tak revoluční projekt, aby se o něm psalo? ve dvou člancích.
    Přidanou hodnotu, kterou tento projekt má je jako fenomenální IQ testy, kde člověk po vyplnění testu, byl teprve vyzván k zaplacení, jinak neuvidí výsledek (po 2 hod času vyplnování testů)

    Samozřejmě, že proti PR člankům na lupě níc nemám, ocenuji tento web a jeho přínos a budu ho číst i se skrytými PR články, akorát jsem si dovolil na to uporoznit.

    Stejně se nezlobím na weby jako idnes.cz a novinky.cz, kde minimálně jednou do měsíce píší jak auta v ČR zlevnují a že škodovka jde koupit už za xxxxx a podobné články, také to neni označeno jako PR (jakmile se to označí jako PR, tak takový článek nikdo nečte a my potřebujeme tomu čtenáři do hlavy tu reklamu nějak vecpat).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).