Hlavní navigace

Názor k článku Rhybaření střídá pharming od (Dan Lukes) dan&obluda.cz - "Duveryhodnost" neni objektivni kategorie sam o sobe. Duvera...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 4. 2005 17:40

    (Dan Lukes) dan&obluda.cz (neregistrovaný)
    "Duveryhodnost" neni objektivni kategorie sam o sobe. Duvera je vec kontextova. Samotny fakt, ze by nekdo centralne dokazal rozhodovat, kdo je pro koho duveryhodny, kdyz nevime v co ma ona duvera byt osvedcovana zni dost pochybne.

    Je pro vas Komercni banka duveryhodna firma ? Ano ? Takze byste si od ni nechal vyrobit nabytek do obyvaku ? Ja myslim, ze ne - vzdyt tomuhle vubec nerozumeji. Komercni banka je celkem duveryhodna banka, ale jako truhlari jsou na houby. Takze - patri tedy Komercni banka do seznamu duveryhodnych firem (aniz se zabyvame otazkou k cemu jsou duveryhodne) nebo nepatri ?

    A s tim seznamem duveryhodnych CA to mate stejne. Vsechny jsou duveryhodne v tom smyslu, ze Microsoft veri, ze splni ci slibily. Ale vyhnul jste se me otazce - u kolika z nich jste vy prozkoumal co vlastne slibily a posoudil, zda to co slibuji staci pro ty ucely, pro ktere vy konkretne certifikaty pouzivate ?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).